Italienska bullar

Serverar: 4 portioner

Vegetariskt

Ingredienser

  • 400 g tinad vegefärs
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ströbröd
  • 5 msk tomatpuré
  • 1½ tsk oregano
  • ½ dl persilja
  • Smör eller olja
  • Instruktioner

    Blanda vatten, ströbröd och tomatpuré och låt svälla. Rör ner färs, lök och vitlök. Tillsätt oregano och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar. Forma bullar och stek i smör eller olja ca: 8–10 min på medelstark värme.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    BABOOS 15 november 2008

    Dessa Italienska vegebullar blev väldigt goda, och väldigt lätta att göra. Baboos

    tomentosum 18 juni 2010

    En ny favorit har kommit till min familj! Enkelt och mycket gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben