Jambalaya!

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Kalasgott!

Ingredienser

  • 400 gr rökt skinka
  • 2 msk soja
  • 1 msk sherry
  • 2 stora gröna paprikor
  • 1 burk böngroddar
  • 4 gula lökar
  • 3/4 dl matolja
  • 1 msk hot sauce
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • 3-4 klyftor pressad vitlök
  • 600 gr oskalade räkor
  • 1 msk majsenamjöl
  • 3 msk vatten
  • Instruktioner

    Skala räkorna. Hacka paprikorna och löken. Fräs lök- och paprikahacket i en kastrull tillsammans med räkorna och skinkan några minuter, under omrörning. Tillsätt resten av ingredienserna och red av med mjölet. Servera gärna uppblandat med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben