Janssons goda ungssteka falukorv

Serverar: 6 portioner

Tid: 50 minuter

Snabbt och lätt, sköter sig själv!

Ingredienser

  • 800 g Faluorv, rekommenderar falukorv med mycket köttmängd typ. Sorunda falukorv
  • 2 paprikor i olika färger
  • Senap/ketchup
  • Tacosås stark
  • 2,5 dl Arla crème fraiche "Paprika&Chili"
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Skär djupa skåror i korven, lägg den i en ugnssäker form. Dela paprikorna och ta bort kärnorna. Skär dem i stora bitar. Lägg senap/ketcup och en paprika bit i varje skåra och resterande runt korven i formen.
    2. Bred tacosåsen över korven och sedan lägg crème fraichen som ett täcke över korven och strö över lite riven ost. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
    3. Servera med kokt pasta eller ris

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben