Jordgubbs- och bönsallad med mynta

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En smaksensation, men även utseendemässigt en fröjd för ögat

Ingredienser

  • 500 g haricots verts
  • ½ liter jordgubbar
  • ½ -1 dl hackad mynta
  • 1-2 msk citronolja
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 200 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Tina bönorna genom att hälla kokande vatten över dem genom ett durkslag. Ansa och klyfta jordgubbarna. Blanda bönor och jordgubbar med mynta, olja, salt och peppar. Lägg upp salladen och smula fetaost över,
    2. Servera salladen med bröd, till grillat kött eller på ett buffébord.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben