Tid: 1 timme
Ett nytänkande recept av den klassiska jordgubbspajen! Serveras med vaniljsås alt. glass.
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker pajform. Blanda havregryn, vetemjöl och socker. Tärna margarinet och blanda ihop med de torra ingridienserna. Arbeta ihop till en fin deg. Skölj och noppa jordgubbarna och skär de sedan i mynt. Lägg jordgubbsmyten i pajformen så att de täcker botten. Strö potatismjöl över jordgubbarna. Hyvla hälften av blockchokladen över jordgubbarna. Fördela hälften av pajdegen över jordgubbarna. Gör ett nytt lager av jordgubbsmynt. Strö potatismjöl över. Hyvla blockchoklad över jordgubbarna. Fördela resten av pajdegen över jordgubbarna.
Jordgubbspaj med kanel och citron
Kanel och citron smaksätter jordgubbarna till den här läckra pajen. Jo...