Julig brieost

Ett litet småplock till första advent, uppesittarkvällen eller precis när du vill.

Ingredienser

  • Brieost
  • 1 dl russin
  • Glögg
  • Färdiga pepparkakor
  • Instruktioner

    1. Lägg cirka 1 deciliter russin i en liten kastrull. Fyll på med glögg så att det knappt täcker russinen. Låt sjuda på svag värme i 8 minuter. Ta kastrullen från värmen och låt russinen svälla en stund.
    2. Skär brieosten i avlånga rektanglar och placera på fat. Fördela russinen och strö smulade pepparkakor över alltsammans.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 16 januari 2011

    Så gott och så lätt att göra. Kommer att göra det fler gånger. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben