Kaffe på maten

Serverar: 4 portioner

God dessert med Nescafé, vaniljglass, flor med chokladsmak och konjak.

Ingredienser

  • 1 msk Nescafé
  • 2 msk kokande vatten
  • 2 dl vaniljglass
  • 4 msk ljus sirap
  • 2 msk flor med chokladsmak
  • 2 msk konjak
  • Krossad is
  • Instruktioner

    1. Blanda kaffet med vattnet och rör tills det löst sig.
    2. Lägg is i 4 glas.
    3. Häll vaniljglass, sirap, flor med chokladsmak och konjak i en skål och vispa till en slät massa med elvisp.
    4. Fördela i glasen med is.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fettisdagen
    Förr åt man bara semlor en dag på året, nu för tiden äter vi semlor...

    Prenumeration på Mat & Vänner + fyra böcker
    Nytt erbjudande till Matklubbens läsare. 6 nummer av Mat & Vänner + 4...

    Mat på SJ
    Att färdas genom Sverigeland med X2000 är bekvämt och smidigt. Man får...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben