Kall Räkpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 2 timmar

En himmelskt god paj!

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 3 dl mjöl
  • 1 msk vatten
  • 1 pkt crabfich
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 3 msk purjolök finskuren
  • ½ vitlöksklyfta pressad
  • 1 msk chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Räkor
  • Lime
  • Instruktioner

    Blanda ihop smör mjöl och vatten till en deg och låt den vila en ½ timme. Grädda i 20 min på 200 ºC. Låt kallna. Blanda ihop resten ev ingredienserna utom räkor och lime. Häll fyllningen i pajskalet. Garnera med dill, räkor, lime.

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben