Kall Räkpaj

Serverar: 4-8 portioner

Tid: 30 minuter

enkel å god!!

Ingredienser

  • Pajskal
  • 125 gr smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 300 gr räkor ( 500 gr med skal)
  • 4 st crabbsticks
  • 1 dl hackad gurka
  • 3 dl turkisk youghurt
  • ½ dl lättmajonäs
  • ½ dl finhackad purjolök
  • 1 vilöksklyfta
  • ½ tsk sambal oelek
  • dill
  • salt
  • peppar
  • en nypa socker
  • Instruktioner

    Blanda degen och tryck ut i pajformen ca 24 dm. Grädda i ca 15 min 175 grader. Blanda ingredienserna till röran. Allt detta kan förberedas dagen före. Men lägg på röran samma dag den ska serveras. Röran blir bara godare om man gör den dagen före.

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (2)

    Hilmer54 6 april 2011

    Supergod fyllning Kommer att göra den flera gånger

    svensbyn 6 april 2011

    Har testat fyllningen i pajskal med lite riven västerbottensost i...Super!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben