Kallmarinerad fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Enkel och god god fläskfilé man inte kan misslyckas med.

Ingredienser

  • 1 st fläskfilé
  • 3 påsar italiensk dressing
  • Soja
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Pensla 1 st fläskfilé i soja. Rulla i grillkrydda. Stek. Efterstek i ugn 200 grader ca 40 minuter. Låt stå över natten.
    2. Skiva tunt. Blanda 3 påsar italiensk dressing. Lägg i fläskfilén och låt stå minst 6 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    brfra 24 maj 2011

    Vad är det för italiensk dressing?är det sådan man blandar ut i olja o vatten?Ska man hälla det över den skivade fläskfilen och sen i plastpåse eller lägger du det på ett uppläggningsfat. MVH:Bitte

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben