Kams ala Pelle Molin

Serverar: 8-10 portioner

En kraftig mat som duger åt skogsarbetare Riktigt goda att steka upp

Ingredienser

  • 4 1/2 dl Kornmjöl
  • 3 dl Vatten
  • 1 Nypa salt
  • Instruktioner

    Rör i hop till en smet och låt svälla ett tag Kokas i lättsaltat vatten tills kamsen flyter upp. Rör om försiktigt i botten så att de inte fastnar i botten Gott med lingonsylt,smör,mese och ett måste stekt fläsk

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (1)

    Ladysuss 18 juli 2010

    för den som undrar över Pelle Molin kommer en bra länk http://sv.wikipedia.org/wiki/Pelle_Molin Hans berättelse Kams finns att läsa här http://runeberg.org/adalen/09.html

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben