Kanelmarinerade revbensspjäll

Serverar: 4-6 portioner

Goda spjäll till julen.

Ingredienser

  • Ca 1,2 kg revben, knäckta
  • 1 dl soja
  • 1 msk honung
  • 1 tsk malen kanel
  • 2 msk färsk ingefära, riven
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1/2 dl matolja
  • 1/2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera revbenen över natten, eller i minst 6 timmar. Bryn revbenen gyllenbruna i en stekgryta på spisen. Slå sedan på marinaden och efterstek i 125°C i ca 75 minuter, eller tills köttet lossnar från benen. Servera revbenen varma eller kalla.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben