kantarell Lasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det går bra att hålla den vegetarisk men 3 skivor chorizokorv i ett av lagren är gott med

Ingredienser

  • 1 pkt Färska Lasagne plattor
  • 300 g hackade kantareller
  • 1 dl hackad salladslök
  • 2 dl fryst bladspenat
  • 200 g kantarell färskost
  • Salt
  • Peppar
  • 4 msk smör
  • ½ dl mjölk
  • 2 dl riven Västerbotten ost
  • Instruktioner

    1. Börja med att steka kantarellerna i smöret Salta och lägg i salladslöken Sätt till färskosten och låt den smälta ner och lägg sist i den frusna spenaten. Rör runt och smaka av med peppar och ev mer salt. tack botten av formen med mjölk Täck med lasagne plattor Lägg på kantarellstuvningen och fortsätt varva med plattor och stuvning. Häll resten av mjölken runt formens ytterkanter. Avsluta med stuvning och riv lite Västerbotten ost och ställ in i ugnen på 200 grader tills anrättningen fått färg.
    2. Detta är ett spännande alternativ till Paj och kan ätas som förrätt eller som en del av en Tapasbuffe´

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    1
    1 h 45 min
    9

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben