Kantarelltoast

Serverar: 1 portioner

Krispig toast med läcker svampröra.

Ingredienser

  • 10 st färska gula kantareller
  • 1 dl grädde
  • ½ schalottenlök
  • 1 toastbröd
  • 1 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
    2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
    3. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
    4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dindi 20 augusti 2008

    Det va mycket gått slängde även i ½ dl riven ost.Vart pricken över i.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben