Karibisk fiskpudding

Serverar: 4 portioner

En otroligt läcker och smakrik fiskpudding med vildrisblandning. 450 kalorier per portion

Ingredienser

  • 3 dl vildrisblandning
  • 5 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 400 g kolja, färsk eller djupfryst
  • 1 gul lök
  • 2-3 selleristjälkar
  • 1 grön chili tex. serrano
  • 500 g krossade tomater
  • 2 ägg
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk salt
  • 1-2 krm riven muskot
  • Servering
  • Grönsallad
  • Instruktioner

    1. Koka riset i vatten med salt i en kastrull ca 15 minuter under lock. Tina fisken om djupfryst används, skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken, skölj och strimla sellerin. Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten.
    2. Blanda tomatkrosset med ägg och kryddor i en skål. Tillsätt ris, fisk och grönsaker och blanda väl. Häll blandningen i en lätt smord ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen i 200 grader ca 45 minuter.
    3. Servera den karibiska fiskpuddingen med en blandad grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben