Karibiska fiskspett

Serverar: 4 portioner

Fiskspett med smak.

Ingredienser

  • 500 g gös eller annan vit fisk
  • 4 msk rapsolja
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk ingefära
  • 4 konserverade ananasringar
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • Ca 250 g ris- eller äggnudlar
  • 1 påse wokgrönsaker
  • 1 msk rapsolja
  • Sweet chilisås
  • Lime
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i bitar. Blanda olja, curry och ingefära. Lägg ner fisken i det. Trä upp fisken på grillspett. Dela ananasringarna, trä upp dem på grillspetten.
    2. Stek spetten i stekpanna eller på grill, några minuter per sida så de blir genomstekta. Salta och peppra.
    3. Koka nudlarna enligt paketets beskrivning. Woka grönsakerna i oljan, häll av vätskan från nudlarna och woka dem också. Servera spetten med nudelwoken, sweet chilisås och limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben