Karins chokladrutor

Mina favoritrutor Jag brukar göra dubbel sats och grädda i en stor långpanna 30 gånger 40 cm

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 1 dl mjölk
  • 150 g smält smör
  • Mockaglasyr
  • 3 dl florsocker
  • 4 msk smält smör
  • 5 msk kallt kaffe
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst Blanda mjöl, bakpulver, vanilj och kakao Rör ner det i äggsmeten Tillsätt mjölk och smör Bred ut smeten på en bakplåtspapperklädd liten långpanna Grädda i 225 grader ca 8 min Blanda ihop glasyren och bred över den kalla kakan Garnera med cocosflingor

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben