Kasslersås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Kassler och pepparrot är en perfekt kombination! Denna sås går att äta till både pasta och potatis.

Ingredienser

  • 250-300 g skivad kassler
  • 1 purjolök
  • 125 g Cantadou pepparrot
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-2 msk pepparrot
  • Ca 2 tsk Dijonsenap
  • ½-1 tsk salt
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Strimla den skivade kasslern.
    2. Ansa purjolöken, strimla och hacka den. Bryn purjolöken i smör i en stekpanna eller traktörpanna tills den blir mjuk. Ha i kasslern.
    3. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med pepparrot, senap och salt. Koka upp och låt småkoka i 10-15 minuter.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben