Kasslersås.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god sås gjord på kassler och crème fraiche. Passar bra till ris, bulgur och pasta.

Ingredienser

  • 2 msk smör/olja
  • 1 gul lök
  • 200 g djupfrysta gröna ärtor
  • 300 g kassler
  • 1 msk grönsaksfond
  • 5 dl crème fraiche
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Värm upp smöret/oljan i en stekpanna. Skala och skiva löken och fräs den i pannan. Häll i ärtorna att fräsa med. Rör om. Tärna kasslern och tillsätt den också i pannan. Häll i fonden och rör om. Häll slutligen ned crème fraichen och paprikapulvret. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt sjuda tio minuter under omrörning. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben