Kasslerwok med spenat

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En lättlagad rätt som kan varieras med olika wokgrönsaker.

Ingredienser

  • 500 g benfri kassler
  • 200 g skivade champinjoner
  • 1 purjolök, ca 2 dm
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 100 - 200 g färsk spenat
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm kajennpeppar
  • ½ dl kinesisk soja
  • 3 msk koncentrerad apelsinjuice
  • Instruktioner

    Skär kasslern i strimlor. Låt svamp från burk rinna av. Strimla purjolök och paprika. Fräs kassler och grönsaker i fett i ca 5 minuter tills grönsakerna blivit mjuka. Blanda ner en sköljda spenaten. Blanda i peppar, soja och juice. Sjud några minuter och bjud sedan rätten tillsammans med ris, couscous eller pasta till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben