Kavring med solrosfrön
Det blir två limpor av receptet
Ingredienser
8 dl filmjölk
½ dl mörk sirap
2 msk brödkryddor
1 msk bikarbonat
1 msk salt
1½ dl solrosfrön
12 dl rågsikt
Instruktioner
Ugn 175°
Smörj och mjöla två bakformar som rymmer 1½ liter.
Blanda alla ingredienser i en bunke och fördela sedan i bakformarna.
Strö lite rågsikt över och grädda brödet i nedersta delen av ugnen i ca en timma.
Lycka till!
Liknande recept
Havrebröd med solrosfrö och sesam
4
10-15
Årjängs Kavring
5
1 h 40 min
2
4
Bröd med morötter och solrosfrön
4.3
1 h
14-15
6
Dagis kavring
5
2 h 30 min
6
3
Kavring
1
Matjesilltårta med botten av kavring
5
8
Kavring klassisk
5
6
9
Rågsiktslimpor med solrosfrön
4
2 h 30 min
3-4
Hembakad kavring
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!