kavring med vilttopping

Serverar: 16 portioner

Ingredienser

  • 100 g rökt viltkött, t ex renstek
  • 1 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg
  • 1 tsk osötad senap
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1/2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor kavring
  • 100 g löjrom
  • Instruktioner

    1. Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar. Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda. Lägg rensteksröran på bröden. Garnera med löjrom, gräslök och nymalen svartpeppar.
    2. Tips! Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

    Liknande recept

    5
    1 h 40 min
    2
    4
    5
    2 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (1)

    Guber 2 april 2008

    Hej! Hade detta som förrätt i lördag och det blev mycket uppskattat. Hade rökt rådjurskött i. Jättegott tack! Gullvi

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben