Kebab med pasta

En god pastarätt.

Ingredienser

  • 400g kebabkött,fryst eller färskt
  • 100g champinjoner,färska skivade
  • 1 röd paprika,strimlad
  • 1 gul lök,hackad
  • 1 vitlöksklyfta,finhackad
  • 1 brk krossade tomater
  • 2-3 msk chilisås
  • 1-3 dl köttbuljong
  • 1-2 tsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Ev ca 1 dl grädde
  • 4 port valfri pasta
  • Instruktioner

    Bryn champinjoner, paprika, lök och vitlök i smör, lägg i en gryta. Bryn kebaben i smör ca 5 min.(lite längre för färskt) Blanda kött med grönsaker, slå på krossade tomater, chilisås och köttbuljong. Smaka av med salt och peppar, låt den puttra i 10 minuter. Tillsätt basilika strax innan servering. Koka pastan enligt tiden på paketet. Servera med pasta och en sallad

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben