Kesellapaj med skinka och purjo

Serverar: 4-6 portioner

God att äta även kall. Jag brukar förgrädda pajskalet 8-10, min, tycker annars att den känns lite degig.

Ingredienser

  • 125 gr Smör elr margarin
  • 3 dl Vetemjöl
  • 1 Ägg
  • FYllNING
  • ca 2 hg Skinka
  • Purjolök
  • KESELLAN
  • 2 dl Grädde
  • 1 brk Kesella (2dl)
  • 1 Ägg
  • lite Salt
  • riven Ost
  • Instruktioner

    1. Ingridienserna till pajen röres ihop och plattas ut i formen.Förgrädda ca 8-10 min. Det som skall vara till kesellan vispas ihop lite lätt. Lägg skinkan och purjolök i pajen,sen kesellan. Strö riven ost över.
    2. Grädda 30-40 min. 200 *

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Suss5 23 augusti 2009

    Jättegod skinkpaj, alla tyckte om den, även barnen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben