Kesoröra med räkor
Serverar:
2-3 portioner
Tid:
20 minuter
Kalorisnål.
Ingredienser
500 g naturell keso
1 burk räkor i lag
1 liten röd lök
1 tsk torkad dill
1 msk fettfri eller vanlig majonnäs
Salt
Peppar
Instruktioner
Hacka löken, häll av lagen från räkorna. Blanda sedan alla ingredienser i en bunke. Salta och peppra efter egen smak.
Serveras med färskpotatis.
Detta går även att ha som tillbehör på ett smörgåsbord, eller som en förrätt på en snitt eller i en baguette.
Liknande recept
Räkor med kesoröra och melon
4.1
4
1
Avocadocouscous med räkor
2.5
4
1
Fajitas med räkor och avokado
4
4
1
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
MEXI GRYTA / Räkor
3
4
1
Förälskade räkor
5
30 min
2
Räkor Indienne
4.7
4
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Räkor i stark sås
4.4
20 min
4
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!