Kidneywok och ugnspotatis

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

En enkel och smaklig vegetarisk rätt

Ingredienser

  • 1 påse röda mjöliga potatisar
  • Olivolja
  • Salt
  • 1 påse wokgrönsaker
  • Sojasås
  • 1 burk kidneybönor
  • 1 burk tomatkross
  • Skalad mandel
  • Basilika
  • Oregano
  • Instruktioner

    Potatisen tvättas bra och skärs itu. Pensla potatisen med olivoljan,salta. Baka potatishalvorna i ugn 225 grader ca 40-50 min tills potatisen får en gyllenbrun och knaprig yta. Hetta upp en panna och häll i frusna wokgrönsaker. När grönsakerna tinat kan du krydda dem med lite sojasås. Sätt i kidneybönor,tomatkross och en näve mandel. Låt puttra en stund. Krydda efter eget smak med basilika och oregano.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben