Pepparstekt kycklingfilé med ugnspotatis

Serverar: 4 portioner

Pepparstekt kycklingfilé med ugnspotatis. En klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen!

Ingredienser

  • 1 påse 900 g, Findus ugnspotatis med aubergine och körsbärstomat
  • 4 kycklingfiléer, delade på längden
  • Chilisås
  • ¾ dl chilisås
  • 2 msk soja
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 2 msk Findus Våra Finaste, persilja
  • 2 msk vinäger
  • 2 krm svartpeppar
  • Servera med
  • Naturell yoghurt efter smak
  • Mynta, hackad efter smak
  • Instruktioner

    1. Tillaga ugnspotatisen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda samman allt utom kyckling Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. När kycklingen är nästan klar, tillsätt chilisåsblandningen, låt puttra 2 minuter. Vänd filéerna ett par gånger så att såsen täcker.
    2. Servera med ugnspotatisen, en klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben