Gott till kött och särskilt till grillat. En otroligt fräsch och god smak.
Ingredienser
2 burkar kikärter
2 dl creme fraiche
1 tsk salt
1 rödlök
1 krm vitpeppar
1 knippa rädisor
Isbergssallad
Instruktioner
Skölj kikärtorna i durkslag, var noga! Blanda ärtorna med creme fraiche, salt och peppar.
Skiva rödlök och rädisor tunt. Rör ner dem.
Skär isbergssallad i tunna strimlor.
Rör ihop allt i en stor skål.
Jag brukar använda nymalen svartpeppar istället för vitpeppar.
Det här var en jättegod sallad, snabb att fixa till och dessutom nyttig. Kommer göra den till många grillkvällar framöver. Tack för ett jättebra recept!
Det här var en jättegod sallad, snabb att fixa till och dessutom nyttig. Kommer göra den till många grillkvällar framöver. Tack för ett jättebra recept!