Kinagryta med fläskfilé

Serverar: 4 portioner

God och enkel gryta...servera med kokt ris eller pressad potatis. Mango chutney eller sweet chilisås ger extra smak.

Ingredienser

  • 500-600 g fläskfilé
  • 1 st gul lök, hackad
  • ½ msk curry
  • 1 burk hela tomater
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 250 g frysta gröna bönor
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    1. Skiva fläskfilén.
    2. Fräs löken med matfett och pudra curry över. Krydda köttet med salt och peppar.
    3. Bryn det och lägg i gryta med löken. Smula ner buljongen, slå på tomaterna.
    4. Koka under lock tills köttet är mört. Låt bönorna koka med de sista ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben