Knapriga chokladpinnar

Helt underbart goda!

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 2,5 dl socker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 175 grader.
    2. Rör smör, socker och vaniljsocker poröst - matberedare går bra.
    3. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver, rör sedan ner det i smör-sockerblandningen och samla ihop till en deg.
    4. Dela degen i 4 delar och rulla längder lika långa som plåten. Lägg dem två och två på bakpappersklädda plåtar.
    5. Grädda mitt i ugnen 11-13 min.
    6. Ta ut och skär de varma längderna i sneda, 3 cm breda bitar. Låt kakorna kallna på plåten. Förvara dem torrt i burk.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben