Knapriga Dinkelkakor
Serverar:
25 portioner
Lite nyttigare, men syndigt gott.
Ingredienser
200 g smör
1 dl rårörsocker
2 dl dinkelflingor
2 dl dinkelfullkornsmjöl
2 dl dinkelmjöl
Instruktioner
Rör smör och rårörsocker poröst. Tillsätt mjöl och flingor och blanda sedan till en smidig deg.
Forma degen till små bollar och lägg på en plåt. Tryck med en gaffel på varje boll till ett rutmönster. Grädda mitt i ugnen i 200* i ca 12 min.
Liknande recept
Knapriga dajmkakor
5
2 h
50-60
3
Knaprig thaikyckling
5
1-3
3
Knaprig tomatgratäng
3
4
Knapriga olivbollar
4.5
4
4
Knapriga whiskyrutor
4
30 min
24-48
Knapriga rutor med choklad och nötkola
4.5
30 min
35
2
Knapriga chokladrutor med rice crispies
3.8
15 min
8-10
5
Knaprig senapsströmming
2
Knapriga kakor med tosca och fudge
5
20 min
16
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!