Köttfärs- och grönsaksfräs

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Det här receptet använder jag ofta när jag vill ha något lättlagat och nyttigt.

Ingredienser

  • 3 hg köttfärs
  • 1 liter strimlad vitkål
  • 1 stor morot
  • Ev 1 purjolök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 ½ msk äkta soya
  • Lite vatten
  • Instruktioner

    1. Fräs köttfärsen i maragarin i en gryta ca 5 minuter. Skölj vitkål och purjo samt skala moroten. Strimla grönsakerna fint och blanda dem med köttfärsen i grytan. Häll på en gnutta vatten, så att det inte bränns i botten.
    2. Låt det hela fräsa under lock tills kålen känns mjuk. Smaksätt med salt, svartpeppar och soya. Servera ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Emma2 3 april 2009

    Oh, vad detta var gott! sa sambon.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben