Köttfärsfylld spagettipumpa

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Som trolleri!

Ingredienser

  • 1 spaggetipumpa på ca 1½- 2 kg
  • 500 g blandfärs eller quornfärs
  • 140 g bacon
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl riven ost
  • 1½ dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Dela pumpan på mitten och tag bort kärnorna.
    2. Fräs baconen så att den får lite färg. Blanda färs, bacon, vispgrädde, salt och peppar och fyll de båda pumpahalvorna.
    3. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 45 min, ta ut och strö över osten och grädda ytterligare 15 min. Trolleriet har hänt, det fasta pumpaköttet har blivit som spagetti.
    4. Vill ni göra rätten rent vegetarisk, byt ut bacon mot 200 g bladspenat och balndfärsen mot quornfärs.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben