* Sätt ugnen på 200 grader
* Bryn nötfärsen i smöret och finfördela den med en gaffel.
Smaksätt med kryddor.
* Lägg den tinade broccolin i en eldfast form och strö över köttfärsen.
* Mosa ädelosten och blanda den med grädde, tomatpuré och creme fraiche. Slå över såsen över köttfärsen. Strö över osten och gratinera i ugnen ca 20 minuter.
Mums! En verklig favoriträtt. Jag lagade den hos mamma o pappa i kväll och dom tyckte det var otroligt gott. Till efterätt fick dom Lennalis blåbärskaka, också den jättegod. Tack för receptet, det kommer att användas. Kram/ Katarina
Judas17 april 2009
Men härligt en gammal favorit som jag tappat recepter på. Den läggs genast in i min recept samling. TACKAR!!
Judas17 april 2009
DUM Å DUM ... upptäckte att jag redan hade lagt ut det själv...hmm...i mina recept... exakt lika vet jag inte om det var ids inte kolla just nu hur som helst så är det jättte smaskigt....
Mija742 mars 2011
Mycket gott, fick det hemma hos mina föräldrar och blev så glad när jag hittade receptet här!
Mums! En verklig favoriträtt. Jag lagade den hos mamma o pappa i kväll och dom tyckte det var otroligt gott. Till efterätt fick dom Lennalis blåbärskaka, också den jättegod. Tack för receptet, det kommer att användas. Kram/ Katarina
Men härligt en gammal favorit som jag tappat recepter på. Den läggs genast in i min recept samling. TACKAR!!
DUM Å DUM ... upptäckte att jag redan hade lagt ut det själv...hmm...i mina recept... exakt lika vet jag inte om det var ids inte kolla just nu hur som helst så är det jättte smaskigt....
Mycket gott, fick det hemma hos mina föräldrar och blev så glad när jag hittade receptet här!