Köttfärsgryta Bombay

Serverar: 4 portioner

Väldigt gott och smidigt att göra

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • matfett
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk curry
  • 1 krm peppar
  • 1 stor gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 paprikor i blandade färger
  • ½ zuccini
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl köttbuljong
  • 2 bananer
  • 2 dl majskorn
  • Instruktioner

    1. Fräs köttfärsen jämnt smulig i lite matfett. Lägg över i en kastrull och krydda med salt, curry och peppar.
    2. Skala och hacka löken. Kärna ur och skär paprikorna i småbitar. Tärna zuccinin.
    3. Fräs lök, paprika och zuccini i lite matfett tillsammans med pressad vitlök. Lägg över i kastrullen.
    4. Tillsätt tomatkross och buljong. Låt puttra samman 8-10 minuter.
    5. Skiv bananerna och rör ner den i kastrullen tillsammans med majsen. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av.

    Liknande recept

    4.7
    25 min
    4-6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben