Köttfärsgryta med råris

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Överraskande gott. Ha gärna grönsaker till...

Ingredienser

  • 500 g Köttfärs
  • 1 liten squash
  • 2 paprikor
  • 1 gul lök
  • 1 msk olja
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk torkad basilika eller 1 dl hackade färska blad
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm peppar
  • Råris
  • Instruktioner

    1. Tillaga råriset enligt beskrivningen på paketet.
    2. Skär squash och paprika i tärningar. Skala och hacka löken och vitlöken. Stek lök och squash i olja i en stekpanna. Häll över i en gryta. Stek köttfärsen i stekpannan med olja och häll över i samma gryta.
    3. Tillsätt tomatkross, tomatpuré och basilika, lår sjuda ca: 10 minuter. Salta och peppra.
    4. Servera färsgrytan med riset, morotsstavar och cocktailtomater

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben