Köttfärsgryta med tomater och chili

Serverar: 4 portioner

Friskt, fräscht och smalt.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liten bit färsk chili
  • 500 g köttfärs
  • 1 klick Svenskt Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 dl Lätt Crème Fraiche Mexican-Chili
  • 2 tomater
  • 1 knippe örtkryddor
  • Instruktioner

    Finhacka lök och vitlök. Hacka pepparfrukten. Fräs alltsammans med köttfärsen i lite smör i en panna. Häll på hälften av crème fraiche och låt det hela småkoka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med extra crème fraiche, finhackad tomat och kryddgrönt. Servera ned ris, pasta eller gröna bönor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben