Köttfärslimpa med Oliver

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Underbart god och smidig rätt tycker vår familj.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs älg, nör eller blandat
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 liten gul lök
  • 2 msk ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 5-6 msk vatten
  • Vit eller svartpeppar
  • 2 msk hackad perslija
  • 20 små oliver
  • 1 tsk flytande margarin eller olja
  • 2 tsk soja
  • Instruktioner

    Blanda pressad vitlök, finhackad lök, ströbröd, vatten, salt, peppar och persilja. Låt svälla. Blanda ner färs och hela oliver. Forma till en limpa. Smörj en så trång form som möjligt. Lägg ner färsen och pensla med lite soja och grädda i 225 grader i 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben