Köttfärsrulltårta med bacon och ost

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

En enkel favorit.

Ingredienser

  • 400-500 gr köttfärs
  • 1 ägg
  • Lite ströbröd
  • 1 liten riven lök
  • 2-3 tsk strösocker
  • 2 msk persilja
  • 1/2 pkt bacon
  • 1 påse riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Ev lite grillkrydda
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    Blanda köttfärs, ägg, riven lök , persilja, ströbröd och kryddor till en välblandad smet. Platta ut köttfärssmeten på en bit plastfolie i storlek av en mindre rulltårta . Lägg på baconskivorna och osten, rulla ihop den som en rulltårta lägg den i en smord form avlägsna plasten. Grädda i ca 220 grader i 30-40 min . Serveras med kokt potatis och brunsås, grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    Bappi 12 juni 2008

    Gjort detta recept 2 ggr och det säger väl allt :-) Mycke mat blir det dessutom, men det går att äta igen och igen osv...

    Phoebe 23 juni 2008

    Idag har vi mumsat på denna goda köttfärsrulltårta. Mannen är svårflörtad och gav den godkänt. Tösen o jag säger det här vill vi ha på bordet fler gånger och höjer därför betyget=) Mums

    1allis 4 augusti 2008

    Verkligen jättegott!! Kommer att bli en favorit i repris......

    vanillalover 13 maj 2009

    SAGOLIKT GOTT! Snablagat dessutom ;-) /M

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben