Serverar: 4-6 portioner
Tid: 40 minuter
En enkel favorit.
Blanda köttfärs, ägg, riven lök , persilja, ströbröd och kryddor till en välblandad smet. Platta ut köttfärssmeten på en bit plastfolie i storlek av en mindre rulltårta . Lägg på baconskivorna och osten, rulla ihop den som en rulltårta lägg den i en smord form avlägsna plasten. Grädda i ca 220 grader i 30-40 min . Serveras med kokt potatis och brunsås, grönsaker.
Gjort detta recept 2 ggr och det säger väl allt :-) Mycke mat blir det dessutom, men det går att äta igen och igen osv...
Idag har vi mumsat på denna goda köttfärsrulltårta. Mannen är svårflörtad och gav den godkänt. Tösen o jag säger det här vill vi ha på bordet fler gånger och höjer därför betyget=) Mums
Verkligen jättegott!! Kommer att bli en favorit i repris......
SAGOLIKT GOTT! Snablagat dessutom ;-) /M