Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Familjens favorit.
1. Börja med att göra pajdegen som du sedan ställer i kylskåpet under tiden dom du gör fyllningen. 2. Skär köttet i bitar 1,5x1,5 cm. 3. Hacka löken 4. Smält smör i en kastrull och bryn köttet och löken tillsammans i några minuter. 5. Häll i champinjonerna, tomatpurén, senapen, sojan och grädden. Salta och peppra efter behag. Låt koka i cirka 20 minuter. 6. Häll köttröran i en smord form med höga kanter. 7. Kavla degen och lägg den sedan som ett täcke över köttröran. Nagga degen med en gaffel och pensla den med ägg. 8. Grädda i 225 grader tills degen fått en fin gyllenbrun färg (ca 20-30 minuter). 9. servera tillsammans med grönsallad och rostat bröd.
Pajdeg
Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...