Kokoskaka med morot

Serverar: 24 portioner

Det blir en härlig färg på dem så dessa kommer jag att göra igen till jul.

Ingredienser

  • 2 ägg medelstora
  • 1 dl socker
  • 200 g kokosflingor
  • 50 g smält margarin
  • Liten morot riven ca 50 g
  • 1 rivet skal av ½ apelsin
  • Instruktioner

    1. Ugn 200 grader.
    2. Blanda ägg och socker, (vispa inte, då flyter kakorna ut). Tillsätt kokos och fett. Blanda i morot och apelsinskal. Låt smeten stå ca 10 minuter att svälla, (då behåller kakorna formen). Lägg smeten, med två teskedar, i toppiga klickar på en plåt med bakplåtspapper eller i formar.
    3. Grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Lossa kakorna innan de kallnat.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben