Kokospanerad fisk med saffransmos

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Annorlunda men mycket gott. Till o med godkänt av min 2-åring.

Ingredienser

  • 500 g sej eller torskfilé
  • 1 ägg
  • Ca 2 dl kokosflingor
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • 1 kilo potatis
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 1 paket saffran
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skölj fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Doppa dem i det uppvispade ägget. Blanda kokosflingor med salt och peppar. Vänd fisken i kokosflingorna. Stek fisken i smör ett per minuter på varje sida.
    2. Skala potatisen och dela dem i mindre bitar. Koka potatisbitarna mjuka. Mosa potatisen. Värm mjölk och grädde i en kastrull. Lös upp saffran. Blanda saffransmjölken i potatrisen tills den har lagom konsistens. Smaka av med salt.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben