Kokospannkaka LCHF

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Pannkakor med kokos och husk, utan vetemjöl.

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl husk
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 krm salt
  • 4 dl mjölk
  • Instruktioner

    Vispa äggen, häll i grädde, husk, kokosflingor och salt. Rör i mjölken. Låt stå ett tag. Stek i rikligt med smör. Servera med vispad grädde och bär.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (1)

    JustJenny 5 januari 2012

    Lagade dessa igår ur boken LCHF husman, och författaren till denna rekommenderar enbart 1/2 dl fiberhusk vilket jag använde och det blev jättebra och lättarbetad smet. Men man får ha lite tålamod de gräddas långsammare än vanliga pannkakor!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben