Kornris med trattisar till fisk kött med mera

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Kornris är nyttigt. Det är ett gott och bättre alternativ än ris för alla oss som vill äta nyttigt och speciellt bra för den som äter diabeteskost

Ingredienser

  • 4 portioner kornris
  • 5-10 trattkantareller (torkade, beroende på storlek och tillgång)
  • vatten
  • 1 tsk rapsolja (cirka)
  • Instruktioner

    1. Följ receptet på paketet för att laga kornris till fyra personer. Tillsätt trattkantareller delade i mindre delar samtidigt med riset. Koka enligt receptet Tillsätt lite olja när grynen har kokat klart Servera riset varmt till fisk, kött, korv etc.
    2. Jag har också använt rester från trattkorngryn i en tomat soppa för att få den matigare och godare vid något tillfälle

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben