Välj gärna smal variant på lunchkorv. Den kan även bytas ut mot exempelvis kryddig chorizo
Ingredienser
8 potatisar (600 g)
1 tsk potatiskrydda (Knorr)
1 msk olivolja
1 rödlök
4 lunchkorvar
100 g babyspenat
12 svarta oliver
100 g fetaost
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Skal och skär potatisen i kuber och blanda med potatiskrydda. Bred ut potatisen på ett ugnsäkert fat och ringla över oljan. Rosta potatisen mitt i ugnen ca 20 min, rör om engång under tiden.
Skala och finhacka löken. Grilla korven. Blanda den varma potatisen med lök, spenat och oliver. Smula över osten. Servera potatisen med grillad korv.
Tips: Potatiskrydda är en blandning av bland annat salt, chili, lök, paprika och vitlök.
Ca 510 kcal perportion: 36 g fett 17 g protein 31 g kolhydrater.