Korvburgare med äpple och rödbetssallad

Serverar: 4 portioner

Annorlunda hamburgare

Ingredienser

  • 1 Lithells Middagskorv 9%
  • 4 hamburgerbröd
  • 1 rödbeta
  • 2 äpplen
  • 1 msk ingefära, riven
  • 1 skvätt balsamvinäger
  • 1 skvätt olivolja
  • 1 handfull isbergssallad
  • 1 nypa salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala och riv rödbetan, äpplena och ingefäran i en bunke. Blanda i balsamvinäger och olivolja, smaka av med salt och peppar. Skiva och stek korven, värm bröden i ugnen. Lägg korv, isbergsallad och äpple & rödbetssallad mellan bröden och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben