Korvgryta med dill, tomat och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 1 lök
  • 4 dl krossade tomater
  • 1 msk kalvfond, konc
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 400 g falukorv
  • 4 msk riven pepparrot
  • 4 msk hackad dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Jasminris
  • Grönsallad
  • Hackad dill
  • Instruktioner

    Skala och skiva löken. Koka upp tomater och lök i en gryta med kalvfond och grädde. Tillsätt strimlad korv, pepparrot och dill. Låt grytan koka upp. Smaka av med salt och peppar. Strö över hackad dill. Servera med kokt ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben