Korvragu med basilika

Serverar: 4 portioner

Middagtips! Snabb, kryddig korvragu! Busenkelt och gott! Fungerar säkert med överblivna grillkorvar också!

Ingredienser

  • 3 kryddiga lunchkorvar
  • 1 burk passerade tomater
  • 1 burk champinjoner
  • 1 gul hackad lök
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1 rejäl knippa färsk basilika el. 1 msk torkad
  • 1 dl matlagningsyoghurt 8%
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär upp korvarna i mindre bitar, fräs dem i stekpanna i lite olja tills de fått lite färg, lägg i den hackade löken, riv ner vitlök och låt fräsa ihop! Häll sedan på de passerade tomaterna och champinjoner.
    2. Tillsätt kryddorna och låt småputtra ca 5min. häll sist i matlagningsyoghurt och du får en fin konsistens på grytan! Servera till nykokt ris, sallad och knäckebröd!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    krtek 29 maj 2008

    Uppskattat av stora och små, fast vi hade spagetti till istället.

    stiina 28 juni 2009

    Mums, det här tyckte jag om!

    tobiaskarlsson 7 november 2011

    Gott och snabbt:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben