Korvstubbar med ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Perfekt när barnbarnen kommer

Ingredienser

  • 4 portioner kokt ris
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 dl chilisås
  • salt
  • vitpeppar
  • 600 gram falukorv
  • 3/4 dl senap
  • 100 gram riven ost
  • 10 körsbärstomater
  • Instruktioner

    Bottna en eldfast smord form med ris. Blanda grädde och chilisås,krydda med salt och vitpeppar. Häll såsen över riset. Skär korven i till stubbar och placera ut i risbädden. Fördela senap och riven ost på stubbarna. Klyfta tomaterna och fördela överst på stubbarna. Gratinera i 225 grader cirka 25 min.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (1)

    TweetyPie 16 maj 2008

    Perfekt mat för petiga barn!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben