Krabbfyllda omelettrullar

Serverar: 2 portioner

275 kalorier per portion Servera med en fräsch grönsallad, gärna av flera salladssorter.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk soja
  • 3 msk vatten
  • 1 tsk olja
  • 100 g konserverat krabbkött
  • 150 g mjukost max 10%
  • 1 liten knippa vattenkrasse
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg, gräslök, soja och vatten. Värm oljan i en stekpanna med diametern 23 cm. Häll i äggsmeten. Lägg lock på pannan och låt omeletten stelna på ganska svag värme ca 5 minuter.
    2. Fördela krabbköttet över omeletten och klicka på osten. Strö till sist över hackad vattenkrasse.
    3. Dra pannan från värmen och låt omeletten glida över på en skärbräda. Rulla ihop omeletten om fyllningen och skär rullen i 8 bitar.
    4. Servera 4 rullar per portion.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben